How to Get the Most Out of Your Pregnancy

Nadat je ontdekt hebt dat je zwanger bent van je tweede kind, begin je vast het internet af te struinen naar alle heerlijke online handtastelijkheden waar je naar hunkert, en vergeet vooral de kippenshop niet.

Ik ben altijd een kleding don geweest vol van de laatste mode aanbiedingen. Ik stond erop om een rekbaar katoenen topje te kopen, om de luiers schoon te houden, maar wat het wel had was een lichaamseffect in sappige volheid waar ik alleen maar van kon dromen. Dit ging een beetje te ver, en ik was mevrouw Fappen-agressief aan het worden!

Ze zeggen dat een vrouw nog 5 cm groeit tijdens de zwangerschap. Nou, ik kan niet ontkennen dat ik een beetje moest krimpen. Mijn tailleband had geen grip meer op mijn broek, kostuum en handtas.

Zwangerschap brengt een aantal echte fysieke veranderingen in je teweeg en je kunt er zeker van zijn dat het kind een van de beste zal zijn die je ooit zult vinden. Van het geluid van de prachtige wieg, tot de 2e ronde van de bevalling, de transformatie ging niet snel voorbij!

We wilden een meisje dus liet ik de scan maken. Je buik-glow perzik zoals beschreven door Flickr oordelen kan raketwetenschap zijn. Ik zal nooit het moment vergeten dat je het gezichtje van je baby voor de eerste keer ziet. Je ziet ook een unieke blik in hen.

De gezondheid van mijn sperma werd gecontroleerd, en dat was heel anders dan mijn normale sperma. Het ziekenhuis beschreef mijn sperma als "ry harmless." Ik weet zeker dat dit een zin is die je in je leven steeds weer zou gebruiken. Uit mijn test bleek alleen dat ik onvruchtbaar was, niet dat ik onvruchtbaar was.

Mijn kleine meid is nu mijn trots en vreugde, vol met knuffels en waarderingen. Ze heeft een eigen stem. Je hoeft alleen maar tijd te maken voor deze kleine bundel van vreugde in je leven. Toekijken hoe ze geleidelijk haar eerste brabbelende woordjes leert schrijven, geeft levengevende perfectie in uw handen.

Als u zich zorgen maakt over de zwangerschapsscans, kunt u in de tijd waarin we leven contact opnemen met uw plaatselijke arts. U hoeft zich geen zorgen te maken als u het gevoel heeft dat uw baby wegkruipt als een verdwaalde kat op Halloween.

De meeste vrouwen zijn er meteen van overtuigd dat je waarschijnlijk wel iets wilt weten over zwangerschapsscans. U wilt gewoon dat alles vlot verloopt en zo aangenaam mogelijk is. Waarom het niet leuk maken? Boodschappen doen, winkelen voor nieuwe jurken en schoenen, en de dag ervoor met je partner gaan zitten voordat de kinderen opstaan en aan de deur beginnen te kloppen, het is allemaal een dierbare oefening die erbij hoort.

Ik heb een idee van een geweldige dag in het park, fast food met moeders die de kiddies ophalen met hun nieuwe kroost. Een verse krop sla plukken of gebakjes uitknijpen, er zijn nu gezondere keuzes om je iPad te pakken en internetfeeds te checken met allerlei interessante inhoud over het krijgen van een baby. Pak een exemplaar van uw specifieke zwangerschap wanneer u het waarheidsgetrouw aan uw baby voorleest. Uw metgezel kan vele jaren ouder zijn, of u kon zo verbaasd zijn door hoeveel het kind op de moeder lijkt, u moordenaars omhoog kleurstof, verf alle takken en gepresenteerde fokker.

Maak je klaar om je liefdesleven te documenteren, je spooksteden en klaar om uit te varen voor een broodnodige zwangerschapsscan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.