De beste manier om gewicht te verliezen

Bak het: Gebruik een koekenpan, spuit lichtjes olijfolie, laat 5 minuten staan. Zet het vuur dan op middelhoog en roerbak kort een appel, rode en groene paprika, broccoli, ui en rozijnen voor de babyhapjes.

orbitalkindcreamer. Het is een opgeklopte plantaardige creamer die al een paar maanden in mijn koelkast staat. Tot mijn grote schrik ontdekte ik dat er een theelepel Acai-bessenpoeder in deze romige drank zit. Ik geef toe dat ik ook voor de gek werd gehouden. Ik dacht dat Acai een veel lekkerder vrucht was. Toen ik zelf proefde nadat ik het zaad aan de drank had toegevoegd, zag ik niet echt iets anders, behalve een lichte zoute smaak. Hoe dan ook, ik kon niets anders meer zien of ruiken na het drinken van de drank. Het reactievermogen van mijn zintuigen is in vijf maanden niet echt veranderd. Ik begrijp niet waarom ik dacht dat dit zou werken, maar ik was bereid om de verfijnde smaak van dit zaadje een kans te geven.

Helaas kwam er een einde aan mijn “reis” van vijf maanden nadat ik ontdekte dat dit product een enorme dosis suiker bevat in elk van zijn vanillesmaakvarianten. Gemiddeld bevat elke portie ongeveer 10 gram suiker. Dat is heel veel suiker. Bovendien heeft elke portie ongeveer de grootte van een gloeilamp. Dat is een hoop suiker als je het mij vraagt. Als je net zo’n suikerverslaafde bent als ik, vind je het misschien interessant om te weten dat elke theelepel van de vanillesmaak ongeveer 50 calorieën bevat. De inname van zoveel suiker kan zeker invloed hebben op de manier waarop je gewicht verliest.

Na wat onderzoek te hebben gedaan naar de verschillende afslankproducten die ik op het internet vond, was ik erg geneigd om het vanilledieet te proberen. Ik voelde me aangetrokken tot het idee van een afslankdrankje dat mijn maaltijd zou begeleiden in plaats van hem te vullen met koolhydraten en de koolhydraten van mijn maaltijd te verminderen. Ik was bereid het twee dagen te proberen. Op de tweede dag at ik een stuk cake dat ik in twee en een half jaar niet had geproefd. De volgende dag at ik weer een stuk cake en de dag erna veranderde mijn gewicht niet. Ik ben nog steeds afgevallen, maar het vreemde is dat ik niet echt minder eet; ik ben nu gewoon kleiner.

Ik was eerst sceptisch, maar na drie dagen probeerde ik het dieet met enthousiasme uit. Ik verloor vijf pond in 21 dagen en ik hield het gewichtsverlies nog twee maanden vol. Volgens de statisticus is dit ongeveer het beste waarop je in deze periode kunt hopen, omdat ons lichaam zo getraind is dat we niet gemakkelijk gewicht kunnen verliezen, ons metabolisme te laag is, we altijd honger hebben, altijd aan eten denken en zelden genoegen nemen met slechts één of twee maaltijden per dag.

Wat ik geleerd heb is dat je elke dag heel specifiek en in kleine hoeveelheden moet eten. Wat ik geleerd heb is dat je toegewijd moet zijn om op de juiste manier te eten en de kleine dingen die je eet zijn waar je het gewichtsverlies succes zult vinden waar je naar op zoek bent.

lees meer:

Eerste hapjes baby

Eerste baby hapjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.