Bijles voor uw kind

Oppas Hilversum

Niemand is beter gekwalificeerd dan ik om uw kinderen bijles te geven ins kinderdagverblijf, want ik heb een masterdiploma in vroegschoolse educatie. Ik ben echter geen gekwalificeerde deskundige op het gebied van jonge kinderen. Ik ben een gewone ouder met 3 eigen kinderen, allemaal 3 jaar en ouder. Mijn zoon is bij mij sinds begin 2008 en tot op heden is hij fulltime bij mij. Mijn vrouw werkt momenteel parttime om me te helpen met mijn kinderen, maar ze is een heel aardig persoon die kinderen een warm hart toedraagt. Ze kan ook goed luisteren en is een goede leidster. Mijn zoon vraagt mij vaak (ongeveer 1 uur op een dag) om hulp bij zijn huiswerk op ons kinderdagverblijf.

Mijn zoon is mooi, maar hij heeft verzorging nodig en veel liefde en aandacht. Ik heb geprobeerd hem af te schermen van de harde realiteit van het leven door de ramen en deuren van het klaslokaal te bedekken. Soms is hij opgewonden bij het idee dat hij naar school gaat en soms is hij bang bij het idee dat hij eraan begint. Ik heb hem de afgelopen 1,5 jaar vrij goed leren kennen.

Tijdens de schooluren kan ik gelukkig heel wat tijd met mijn zoon doorbrengen. Ik kan ook heel goed luisteren, ik begeleid hem vaak naar hulpverleners als het even niet gaat, ik toon hem liefde en vriendelijkheid en ik praat tegen hem met snoepjes en lieve woordjes. Mensen van de andere kant van de wereld komen zelfs informele gesprekken met mij voeren, omdat ik ervan hou met mensen te praten en ook omdat ik ervan hou naar verhalen te luisteren. Niets is beter dan een lezing te krijgen van de meester zelf.

Informeel onderwijs is een verbazingwekkend instrument voor zelfverbetering en algeheel succes. Zelfs kinderen die zielig zijn en hun huiswerk niet in de klas kunnen afmaken, kunnen kennis opdoen door naar hun oudsten in de klas te kijken.

Lees meer:
Kinderopvang hilversum
Oppas Hilversum

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.